Lounas 21.01.-27.01.

Maanantai
Kaurapuuro klo 8-9.30M
Broilerwok, sweet&sour kastiketta, jasminriisiäG, M
Savulohi-munakasrullaa, lämmintä punajuurisalaattiaG, L
KikhernetagineG, M
Runsas salaattipöytä
Paahdettua paprikakeittoaG, L
Marjasalaattia ja vaniljakermaaG, L
Tiistai
Neljän viljan puuro klo 8-9.30M
Kaalikääryleitä ja timjamikastikettaG, M
Lammascurry ja vihannescouscousG, M
Marokkolaisia kikhernepihvejä, paprikajogurttiaG, L
Runsas salaattipöytä
Porkkana-savujuustokeittoaG, VL
Puolukka-kinuskirahkaaG, L
Keskiviikko
Mannapuuro klo 8-9.30
Paistettua seitiä (M,G) ja katkarapuskagenia (L,G)G, L
Suolaisen makeaa porsaankylkeä, perunaaM
Tomaatti-tofupastaa, lehtikaalipestoa ja ParmesanjuustoaM
Runsas salaattipöytä
MustajuurisosekeittoG, L
OmenapiirakkapaistosL
Torstai
Ruispuuro klo 8-9.30
Jauhelihatacoja, salsaa ja kermaviiliäG, M
Emmentalgratinoitua kampelaa ja pinaattiaG, L
Kasvistacot, salsaa ja kermaviiliäG, M
Runsas salaattipöytä
TomaattikeittoaG, M
Letut, hilloa ja kermavaahtoaL
Perjantai
Riisipuuro klo 8-9.30G, L
Ryynimakkaraa, juusto-kermaperunaa L
Koskenlaskijan kalkkunaaG, L
Itsetehtyjä porkkana-härkäpapuohukaisia ja puolukkahilloaM
Runsas salaattipöytä
KanttarellikeittoaG, L
Suklaa-pähkinämousse

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.