Lounas 11.06.-17.06.

Maanantai
JauhelihalasagnetteaL
Broileria Tikka MasalaG, L
Vege-puikkoja ja linssi-tartar-kastiketta (VE)M
Paahdettua paprikakeittoaG, L
Maissipaneroitua seitä, tartar-kastiketta ja maalaisranskalaisiaL
Tiistai
Broilernugetit ja currymajoneesiaL
Kirkasta kalakeittoaG, M
Gratinoitua pinaatti-papupastavuokaa L
Tomaatti-korianterikeittoa (VE)G, M
Suolaisenmakeaa porsaankylkeä, papupaistosta ja lohkoperunoitaG, M
Keskiviikko
Kermaista pyttipannuaG, L
Rapea kalapala ja tartarkastikettaL
Linssi-currya (VE)G, M
Porkkana-savujuustokeittoaG, VL
Paahtopaistia, punaviinikastiketta, paahdettua perunaa ja punasipulia
Torstai
Hernekeittoa ja pannukakkuaL
KirjolohikiusaustaG, L
Aurinkokuivattutomaatti-soijapastaa (VE)M
Juustoista kukkakaalisosekeittoaG, L
Broilerin rintaa, mojokastiketta ja patatas bravasG, L
Perjantai
Broileri-chorizopaellaaG, M
Lihapullia tomaattikastikkeessaG, M
Papu-pähkinätaginea ja inkivääri couscousta (VE)M
Metsäsienikeittoa G, L
Ylikypsää porsaan niskaa, tomaatti-basilikakastiketta ja persiljaperunaa

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.