Lounas 09.07.-15.07.

Maanantai
Kalapyörykät ja kermaviilikastikettaG, L
Rosepippuriporsasta G, L
Soija-kasviswokkia ja riisiä (VE)G, M
PinaattikeittoL
Pariloitua porsasta, pekonikastiketta, tomaattipapuja ja lohkoperunoita
Tiistai
Smetanaista naudanlihapataa G, L
Parmesanpaneroituja broilerpihvejä ja pestokastiketta L
Porkkanaohukaiset ja kermaviilikastikettaL
Palsternakkasosekeittoa (VE)G, M
Kalkkunaleike, barbeque-kastiketta, paahdettua bataattia ja lohkoperunoitaG, M
Keskiviikko
Kermaista kebab-pyttipannua G, L
Kookos-kanakeittoa G, M
Linssi-munakoisokormaa (VE)G, M
Andalusialaista kasviskeittoa G, L
Broilerinleike, barbeque-kastiketta ja lohkoperunoitaM
Torstai
Hernekeittoa ja pannukakkuaL
Tortillat tonnikalatäytteellä M
Pinaatti-tofukastiketta L
Kevätsipuli-perunasosekeittoa (VE)G, M
Parmesankuorutettua kalaa, välimeren kasviksia ja ryppyperunoitaL
Perjantai
Jauhelihapihvejä ja sipulikastiketta L
Kanaa hapanimeläkastikkeessa G, M
Bataattia ja lehtikaalia maapähkinäkastikkeessa (VE)G, M
PorkkanasosekeittoaG, L
Porsaankylkeä Ruotsalaiseen tapaan, chiliaiolia ja sitruunapaahdettuja kasviksia G, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.