Lounas 08.10.-14.10.

Maanantai
Kalapuikkoja ja kermaviilikastiketta L
Pippurihärkää G, L
Tomaattista peruna-papu-mozzarellavuokaa G, L
Kukkakaali-parsakaalikeittoa (VE)G, M
Broileripastaa ja pecorinojuustoa
Amerikkalaista broileri- tai vuohenjuustosalaattia
Grillattua lohta, sweet chilikastiketta ja kasvisnuudelia
Tiistai
Yrtti-valkosipulitäytetty broileripihvi ja kermaviilikastiketta VL
Teema Intia – Kalaa Tikka MasalaG, M
Teema Intia – Kasvis Jalfrezi (VE)G, M
Linssi-nuudelikeittoa M
Kiinalaista härkäwokkia ja nuudeliaL
Amerikkalaista broileri- tai vuohenjuustosalaattia
Porsaankylkeä, chili aiolia ja paahdettuja kasviksia ja perunaaL
Keskiviikko
Teema Intia – Kofta dopiazaM
Kinkkukiusausta G, L
Teema Intia – Palak Paneer G, L
Bataatti-palsternakkasosekeittoa (VE)G, M
Bbq-hampurilainen ja lohkoperunoitaL
Amerikkalaista broileri- tai vuohenjuustosalaattia
Appelsiiniglaseerattua broileria, linssijogurttia ja timjamipaahdettuja kasviksia
Torstai
Paneroitua kampelaa ja persilja-kermaviilikastiketta L
Teema Intia – Butter chickenG, L
Teema Intia – Dal linssicurry (VE)G, M
Herkkusienikeittoa G, L
Vuohenjuustopastaa
Amerikkalaista broileri- tai vuohenjuustosalaattia
Grillattu jauhelihapihvi, valkosipuli-punaviinikastiketta sekä paahdettua perunaaL
Perjantai
Jauheliha Chili con carnea G, M
Broilerinkoivet ja pestomajoneesia G
Vegaanista soija-pähkinä ratatouilleaG, M
FenkolisosekeittoaG, L
Panang curry broilerista ja riisiä
Amerikkalaista broileri- tai vuohenjuustosalaattia
Porsaankylkeä, chili aioilia ja paahdettuja kasviksia ja perunaa

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.