Lounas 08.01.-14.01.

Maanantai
Talon salaatti G, L
BataattisosekeittoaG, L
Falavelpyörykät mausteisessa tomaattikastikkeessa ja riisiäG, M
Kikherne-kasvis curryG, M
Tiistai
Talon salaatti G, L
Juuresosokeittoa G, L
Kookos-broilerikeittoaG, L
Keskiviikko
Ruokaisa salaattiG, L
Palsternakkasosekeittoa G, L
KebabkiusaustaG, L
Kasvispihvejä ja minttu-jogurttikastikettaL
Torstai
Talon salaattiG, L
Kasvis Hernekeittoa ja pannariG, M
Paneroitu kampelaleike ja tartarkastikettaL
Punajuuri-soijavuokaaG, L
Perjantai
Talon salaattiG, L
Pinaattikeittoa ja kananmunaaVL
Kasvis-kikhernetagineG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.