Lounas 12.02.-18.02.

Maanantai
Talon salaatti G, L
Paahdettua paprikakeittoaG, L
Broileria tikkamasala ja riisiäG, L
Vegepuikot, linssi-tartar-kastiketta ja perunaaM
Tiistai
Talon salaatti G, L
Kasvis hernekeittoaG, M
HernekeittoaG, M
Keskiviikko
Ruokaisa salaattiG, L
Tomaatti-korianterikeittoaG, L
Sitruunalla ja timjamilla maustettua kalaa ja riisäG, M
Soija-kasviswokkia ja riisäG, M
Torstai
Talon salaattiG, L
MustajuurisosekeittoaG, L
KaalilaatikkoaG, M
Tomaatti-tofupastaaM
Perjantai
Talon salaattiG, L
Porkkana-savujuustokeittoaG, M
Pinaattiohukaisia, persilja-kermaviilikastiketta ja perunoitaL
Bataattia j lehtikaalia maapähkinäkastikkeessa ja riisiäG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.