Lounas 12.03.-18.03.

Maanantai
Talon salaatti G, L
HernesosekeittoaG, L
Makkarastroganof ja perunaaG, L
Soija-kasviswokkiaG, M
Tiistai
Talon salaatti G, L
Juustoinen kesäkurpitsasosekeittoG, L
JauhelihakeittoaG, M
Keskiviikko
Ruokaisa salaattiG, L
Andalusialainen kasviskeittoL
Kermainen kalakeittoG, L
Torstai
Talon salaattiG, L
Kasvis-hernekeitto M,G ja köyhiä ritareita
Rapea kalafile, tartar kastiketta ja perunaaL
Kasvispyöryköitä mango-kookoskastikkeessa ja riisiäG, M
Perjantai
Talon salaattiG, L
HerkkusienikeittoaG, L
Intialainen linssi-kasvishöystöä ja riisiäG, M
Soija-kasvislasagnetteM

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.