Lounas 16.04.-22.04.

Maanantai
Talon salaatti G, L
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoG, L
Chili con carne ja riisiäG, L
Kasvis-tofu täytteisiä tortillojaM
Tiistai
Talon salaatti G, L, M
Porkkanasosekeitto G, L
Tom kha gai kanakeittoaM
Keskiviikko
Ruokaisa salaattiG, L
Herkkusienikeitto G, L
Romana pastakastikeL
Chili con alubia kikherneistäG, M
Torstai
Talon salaattiG, L
Kasvis-hernekeitto M,G ja pannukakkua
Kermainen kebab pyttipannuG, L
Marokkolainen kikhernepihvi ja papusalsaaG, M
Perjantai
Talon salaattiG, L
AurajuustokeittoG, L
Punajuuri-soijavuokaaG, M
Herkkusieni-härkäpapulasagnetteaM

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.