Lounas 08.10.-14.10.

Maanantai
Talon salaatti G, L
HernesosekeitoaG, L
Makkarastroganoffia ja perunaaG, L
Soija-kasviswokkia ja riisiäG, M
Tiistai
Talon salaatti G, L, M
Juustoinen yrtti-tomaattikeittoG, L
Jauheliha-spagettivuokaL
Kikherne-kasvis currya ja riisiäG, M
Keskiviikko
Ruokaisa salaattiG, L
Kermaista lohikeittoaG, L
Kermainen parsakaalisosekeittoG, L
Torstai
Talon salaattiG, L
Kasvis-hernekeitto M,G ja pannukakkua
Uunimakkaraa, sipulikastiketta ja perunaaG, L
Kasvispyöryköitä mango-kookoskastikkeessa ja riisiäM
Hernekeittoa M,G. pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
Perjantai
Talon salaattiG, L
MetsäsienikeittoaG, L
Intialainen linssi-kasvishöystö ja riisiäG, M
Soija-kasvislasagnetteL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.