Lounas 21.01.-27.01.

Maanantai
Talon salaatti G, L
BataattisosekeittoaG, L
Curry-kanakastiketta ja riisiäG, L
Soija-pähkinäratouille ja riisiäG, M
Tiistai
Ruokaisa salaattiG, L
Parsakaali-parmesanjuustokeittoaG, L
JauhelihakeittoaG, M
Keskiviikko
Ruokaisa salaattiG, L
PalsternakkasosekeittoaG, L
Pippurinen porsaanlihapata ja riisäG, L
Parsakaali-pinaattipihvejä, minttu-jogurttikastiketta ja riisiäG, L
Torstai
Talon salaattiG, L
Kasvis-hernekeitto M,G ja pannukakkua
Hernekeittoa M,G, pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
Jauhelihakastiketta ja perunaaG, L
Kasvis bolognesekastiketta ja perunaaG, L
Perjantai
Talon salaattiG, L
Purjo-perunasosekeittoG, L
Kasvis-kikhernetagine ja riisiäG, M
Chili sin carne ja riisiäG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.