Lounas 21.01.-27.01.

Maanantai
Lapin riistapata,perunasosetta ja puolukkahilloaG, L
Jauheliha-kasviskiusausG, L
HedelmäsalaattiaG, M
Tiistai
Kukkoa viinissä ja pilahviriisiäG, M
Jauhemaksapihvit,paistettua sipulia,puolukkahilloa ja perunaaG, L
SuklaakiisseliG, L
Keskiviikko
Mantelikuorrutettua kalaa,sitruunakastike ja perunaaG, L
Hunajainen juures-lihapata,riisiäG, L
Vadelma-kinuskirahkaG, L
Torstai
KEITTOPÄIVÄ:Hernekeittoa ja sipuliaG, M
Talvinen nakkikeittoG, M
Kasvissosekeitto ja juustopiirakkaL
Pulla ja kahviL
Perjantai
Porsaanleike,pippurikastiketta,juustoperunaaL
Avocado-broileripastavuokaL
AppelsiinimousseG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.