Lounas 12.03.-18.03.

Maanantai
Jauhelihapihvit, pippurikastike ja keitetyt perunatL
Soija-kasviswok, täysjyvänuudeliaM
HernesosekeittoG, L
KinkkusalaattiG, M
Tiistai
Kalapyörykät, sweet and sour kastike ja keitetyt perunatG, M
Kasvis arrabiatakastiketta ja pastaaM
Juustoinen kesäkurpitsasosekeittoG
GraavilohisalaattiG, M
Keskiviikko
Sitruunainen broilerkastike, tumma riisiG, L
Kasvispihvit, persilja-soijajogurttikastikeG, L
Andalusialainen kasviskeittoG, M
Paistettu halloumijuusto salaattiG, VL
Torstai
Rapea kalapala, tartar-kastike ja keitetyt perunatL
Kasvispyörykät mango-kookoskastikkeessa, keitetyt perunatG, M
Hernekeittoa, pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
KasvishernekeittoG, M
Broiler-caesarsalaattiL
Perjantai
BroilerlasagnetteL
Soija-kasvislasagnetteL
HerkkusienikeittoG, L
TonnikalasalaattiG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.