Lounas 16.04.-22.04.

Maanantai
Wallenbergin kalapihvi, sitruuna-tillikastiketta ja keitettyjä perunoitaL
Kasvis-tofutäytteiset tortillatM
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoG
Kreikkalainen juustosalaattiG, VL
Tiistai
Maustettuja lihapullia tomaattikastikkeessa ja basmatiriisiäL
Soija-aurinkokuivattu tomaattikastike ja basmatiriisiM
PorkkanasosekeittoG, L
LohisalaattiG, M
Keskiviikko
Romanakastiketta ja täysjyväpastaaL
Chili con alub kikherneestä ja riisiäG, M
HerkkusienikeittoL
Tex-mex jauhelihasalaattiG, M
Torstai
Kermainen kebab-pyttipannuG, L
Hernekeittoa, pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
Marokkolainen kikhernepihvi, papusalsaa ja riisiäG, M
Kasvis-hernekeittoG, M
Tonnikalasalaatti
Pannukakku, hillo ja kermavaahto
Perjantai
Wasabilla maustettua porsaanliha-kasvispataa ja keitettyjä perunoitaL
Punajuuri-soijavuokaG, M
AurajuustokeittoG, L
Tomaatti-mozzarellasalaattiG, VL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.