Lounas 08.01.-14.01.

Maanantai
Broilerpyörykät ja boom moja salsaG, M
Vegaani Falafel-pyörykät tomaattikastikkeessaG, M
BataattisosekeittoG, L
Suklaamousse
Tiistai
Keitetyt nakit ja ruskea kastikeG, L
Vegaani linssi-munakoisokormaG, M
Kookos-broilerkeittoG, M
LohisalaattiG, VL
Keskiviikko
Smetanainen lihapataG, L
Kasvispihvit ja minttukermaviiliL
Palsternakkasosekeitto G, L
PestobroilerisalaattiG
Torstai
Paneroitua kampelaa ja tartarkastikeL
Vegaani punajuuri-soijavuokaG, M
Hernekeitto ja pannukakkuL
Kasvishernekeitto G, M
Halloumi salaattiG, VL
Pannukakku, kerma ja hilloL
Perjantai
Broilernugetit ja currymajoneesiL
Vegaani kasvis-kikherne tagineG, M
PinaattikeittoG, L
Kana-caesarsalaattiVL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.