Lounas 12.02.-18.02.

Maanantai
Broileria tikka masala ja riisiG, L
Vegaani vegepuikot , linssi-tartar ja riisiM
FetasalaattiG, L
VadelmarahkaG, L
Tiistai
PyttipannuG, L
Vegaani falafelpyörykät, hapanimelä tomaattirelish ja riisiM
Hernekeitto ja laskiaispulla
KasvishernekeittoG, M
LohisalaattiG, M
Keskiviikko
Smetanainen lihapataG, L
Sitruuna-timjamikalaa ja perunaaG, M
Vegaani soija-kasviswok ja riisiG, M
Tomaatti-korianterikeittoG, L
Rosmariini-kalkkunasalaattiG, M
SalmiakkirhkaG, L
Torstai
Kaalilaatikko ja puolukkahilloG, M
Mausteinen lihakeittoG, M
Vegaani tomaatti-tofupastaM
TonnikalasalaattiG, M
MansikkakiisseliG, L
Perjantai
Vihreä curry porsaanlihasta ja riisiäG, M
Vegaani bataattia ja lehtikaalia pähkinäkastikkeessaG, M
Porkkana-savujuustokeittoG, L
KotijuustosalaattiG, L
MustikkarahkaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.