Lounas 12.03.-18.03.

Maanantai
Makkarastroganoff ja keitettyä perunaa/riisiäG, L
Vegaani soija-kasviswok ja riisiG, M
HernesosekeittoG, L
HedelmärahkaG, L
Tiistai
Pasta ArrabiattaL
Vegaani kasvis Arrabiatta ja pastaaM
Juustoinen kesäkurpitsakeittoG, L
GraavilohisalaattiG, M
AnanasrahkaG, L
Keskiviikko
Kermainen kalakeittoG, L
Sitruunainen broilerkastike ja riisiG, L
Kasvispihvit, soija-jogurttikastike ja keitettyä perunaaG, M
TofusalaattiG, VL
Torstai
Rapea kalapala, tartarkastike ja tilliperunaaL
Hernekeitto, pannukakku hillolla ja kermavaahdolla
Kasvishernekeitto
Vegaani kasvispyöryköitä mango-kookoskastikkeessa ja riisiM
PekonisalaattiG, M
Perjantai
Juustoinen riistapata, keitettyä perunaa ja puolukkahilloaG, L
BroilerlasagnetteL
Soija-kasvislasagnetteM
HerkkusienikeittoG, L
TonnikalasalaattiG, M
Cappuccinomousse

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.