Lounas 16.04.-22.04.

Maanantai
Wallenbergin kalapihvi, lämmin sitruunakastike ja tilliperunaa
Vegaani kasvis-tofutäytteiset tortillat ja riisiäM
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoG, L
FetasalaattiG, M
AppelssiinirahkaG, L
Tiistai
Tom Kha Gai kanakeittoL
Maustettuja lihapullia tomaattisessa kastikkeessa ja riisiG, L
Vegaani aurikokuivattu tomaatti-soijakastikeM
LohisalaattiG, M
Kookos-ananasmousse
Keskiviikko
Romana pastakastikeL
Kaalikääryleet, ruskeakastike, puolukkahillo ja keitettyä perunaaG, L
Vegaani Chili con alubia kikherneestäG, M
Tex-mex jauhelihasalaattiG, M
HerkkusienikeittoG, L
Vadelmarahka
Torstai
Kermainen kebab pyttipannuG, L
Vegaani Marokkolainen kikhernepihvi, papusalsaa ja riisiäG, M
Hernekeitto, pannukakku, hilloa ja kermavaahtoa
Kasvishernekeitto G, M
TonnikalasalaattiG, M
Perjantai
Wasabilla maustettu possupta ja riisiäG, L
Uunikalaa sitruuna-chilikastikkeessa ja perunaaG, M
Vegaani punajuuri-soijavuokaM
AurajuustokeittoG, VL
MozzarellasalaattiG, VL
Suklaamousse

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.