Lounas 14.05.-20.05.

Maanantai
Broilerpyörykät ja boom mojo salsaG, L
Lohi-pennevuokaL
Vegaani soija-pähkinäratatouilleG, M
BataattisosekeittoG, L
PuolukkarahkaG, L
Tiistai
Jauhelihapihvit, pippurikastike ja keitetyt perunatL
Linssi-munakoisokorma ja riiisiG, M
JuuressosekeittoG, L
LohisalaattiG, M
Kookos-broilerikeittoL
Suklainen mousse
Keskiviikko
Paneroitu kampekaleike, tartarkastike ja tilliperunaaL
Kasvispihvit ja minttu-jogurttiaL
Rosepippurinen porsaanpataG, L
PalsternakkasosekeittoG, M
MansikkarahkaG, L
Torstai
Lihapyörykät maustekastikkeessaG, L
Vegaanipyörykät tomaattikastikkeessaG, M
Hernekeitto, pannukakku hillolla ja kermalla
Kasvishernekeittoa, pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa
Perjantai
Sitruunabroileria ja riisiG, L
Kasvis-kikherne tagineG, M
Kevätsipuli-perunasosekeittoG, L
Tomaattisilakat ja keitettyä perunaaG, L
Broiler-caesarsalaattiG, L
MustikkarahkaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.