Lounas 11.06.-17.06.

Maanantai
Pippurinen liha-pekonipata G, L
JauhelihakeittoG, M
Vegaani kasvis-papukrokeit, linssi-tomaattikastike ja riisiäG, M
VuohenjuustosalaattiG, VL
MansikkarahkaG, L
Tiistai
Brovenssen broilerpata ja riisiG, L
Parsakaali-papupastakastikeM
Pinaattikeittoa ja kananmunaaG, L
KatkarapusalaattiG, L
MansikkakiisseliG, L
Keskiviikko
Tomaattinen kebabkastike ja riisiG, M
Vegaani chili con alubia ja riisiäG, M
Bataatti-palsternakkasosekeittoG, L
AnanasrahkaG, L
Torstai
Uunimakkara, ruskea kastike ja keitettyä perunaaG, L
Vegaani juures-soijaburgundi ja riisiäG, M
Hernekeitto ja pannukakku hillolla ja kermalla
KasvishernekeittoG, M
KalkkunasalaattiG, M
Perjantai
Broilerin koipi, bbq-kastike ja riisiG, L
Gratinoitu pinaatti-pastavuokaM
Purjo-perunasosekeittoG, L
MustikkarahkaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.