Lounas 10.09.-16.09.

Maanantai
Metsästäjän mureke, sienikastike ja keitetyt perunat G, L
Vegaani vegepuikot , linssi-tartar ja riisiM
Paahdettu paprikakeittoG, L
LohisalaattiG, M
VadelmarahkaG, L
Tiistai
PyttipannuG, L
LihakeittoG, M
Vegaani falafelpyörykät ja hapanimelä tomaattikastikeM
MustajuurisosekeittoG
FetasalaattiG, L
Suklaamousse
Keskiviikko
Vihreä curry porsaanlihasta ja riisiG, L
Sitruuna-timjamikalaa ja perunaaG, L
Vegaani soija-kasviswok ja riisiG, M
Tomaatti-korianterikeittoG, L
SalmiakkirahkaG, L
Torstai
Juustoiset broilerpuikulat currymajoneesi ja riisiL
Vegaani tomaatti-tofupastaM
Hernekeitto, pannukakku, hilloa ja kermavaahtoa
KasvishernekeittoG, M
TonnikalasalaattiG, M
Pannukakku, kerma ja hilloL
Perjantai
Palapaisti ja keitettyä perunaa/riisiäG, L
Vegaani kasvis-papukroketit G, L
Porkkana-savujuustokeittoG, L
MozzarellasalaattiG, L
Mustikkarahka

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.