Lounas 07.01.-13.01.

Maanantai
Lihapullat tomaattikastikkeessa G, L
Vegaani dal-linssicurryG, M
Kermainen parsakaalikeittoG, L
FetasalaattiG, L
AppelssiinirahkaG, L
Tiistai
Kookos-kanakeittoG, L
Kinkku-juureskiusausG, L
Vegaani aurikokuivattu tomaatti-soijakastikeM
LohisalaattiG, M
Omenapiirakka + vaniljavaahto
Keskiviikko
Kanaviilokki ja mustaherukkahilloG, L
Vegaanipyörykät tomaattikastikkeessaG, M
VadelmarahkaG, L
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoG, L
Torstai
Kermainen kebab pyttipannuG, L
Vegaani-bologneseM
Hernekeitto, pannukakku, hilloa ja kermavaahtoa
Soija-kasvishernekeitto, pannukakku, hilloa ja kermavaahtoG, L
Chili-kalkkunasalaattiG, M
Perjantai
Karjalanpaisti G, M
Peuna-juuresvuokaG, L
JuuressosekeittoG, L
Uunikalaa sitruuna-chilikastikkeessa G, M
TonnikalasalaattiG, M
Suklaa-appelsiinimousse

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.