Lounas 11.02.-17.02.

Maanantai
Kashmir kanacurryG, L
Bataattia ja lehtikaalia maapähinäkastikkeessaG, M
Tomaatti-vuohenjuustokeittoG, L
AppelsiinirahkaG, L
Tiistai
Lihapullat kermakastikkeessa ja keiettyä perunaaL
NakkikeittoG, M
Soija-bolognesekastikeM
Lohisalaatti
Omena-kanelipiirakka ja vaniljakastike
Keskiviikko
Kebab ja riisiG, M
Vegaani thai-pähkinäcurryG, M
BataattisosekeittoG, L
VadelmarahkaG, L
Torstai
JauhelihalasagnetteL
Vegepuikot ja vegaani sitruuna-soijajogurttiM
Hernekeitto, pannukakku, hilloa ja kermavaahtoa
Soija-kasvishernekeitto, pannukakku, hilloa ja kermavaahto
TonnikalasalaattiG, M
Pannukakku, kerma ja hilloL
Perjantai
Riistakäristys ja puolukkahillo G, L
KasvismoussakaG, L
Tomaattinen tonnikalakastikeG, L
Paahdettu paprikakeittoG, L
MozzarellasalaattiG, L
Omena-kanelirahkaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.