Lounas 11.03.-17.03.

Maanantai
Paneroitu broilerpihvi ja currymajoneesiL
Nakkistroganoff ja keitetyt perunatL
Kikherne-kasviscurryG, M
Purjo-perunasosekeittoG, L
HalloumsalaattiG, VL
HedelmärahkaG, L
Tiistai
KalakeittoG, L
Lammaspyörykät, yrttikastike ja riisiäL
Juures-soijaburgundiG, M
KatkarapusalaattiG, M
Kookos-ananasrahkaG, L
Keskiviikko
Jauhelihakebakko ja valkosipulikermaviilikastikeL
PunasipulihärkääG, L
Kookos-tofuwok ja riisiG, M
Juustoinen mustajuurisosekeittoG, L
Broiler tandoorisalaattiG, M
MangosmoothieG, M
Torstai
Broilerin koipipala ja chilimajoneesiG, L
Juures-papupyttipannuG, M
Hernekeitto ja pannukakku hillolla ja kermallaL
Soija-kasvishernekeitto, pannukakku, hilloa ja kermavaahtoL
Perjantai
Nyhtöpossu barbequeG, L
TonnikalalasagnetteL
Linssi-tomaattikastikeG, M
PunajuurisosekeittoG, L
Marjaisa rahkaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.