Lounas 13.05.-19.05.

Maanantai
Juustoinen broilerpataG, L
Falafelpyörykät tomaattikastikkeellaG, M
Kermainen parsakaalikeittoG, L
AppelsiinirahkaG, L
Tiistai
Paneroitu kampelaleike, sitruunakastike ja keitettyä perunaaL
JauhelihakeittoG, M
Aurinkokuivattu tomaatti-kasviskastikeG, M
Mustikkapiirakka + vaniljavaahto
JuuressosekeittoG, L
Keskiviikko
Tomaattinen kebabkastike ja riisiG, M
Chili sin carne nyhtökaurastaG, M
BroilerkiusausG, L
Paprika-tuorejuustokeittoG, L
PersikkarahkaL
Torstai
Lihamureke ja ruskeakastikeG, L
Vegaani linssi-munakoisokormaG, M
Hernekeitto, pannukakku, hilloa ja kermavaahtoa
Soija-kasvishernekeitto, pannukakku, hilloa ja kermavaahtoG, L
TonnikalasalaattiG, M
Perjantai
Broilerin koipireisi ja chili-aiolimajoneesiG, L
Vegaani paella savustetusta tofustaG, M
Pinaattikeitto ja keitettyä kananmunaaG, L
Omena-kanelirahkaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.