Lounas 09.09.-15.09.

Maanantai
Jauhelihapuikula ja kermainen pippurikastikeVL
Soija-kasviswok ja riisiM
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoG, L
MustikkarahkaG, L
Kahden juuston salaattiG
Tiistai
Butter chicken ja keitetty riisiG, L
Kalapyörykät ja tartarkastike G, M
Intialainen linssi-kasvishöystöG, M
PorkkanasosekeittoG, L
Suklainen mousseG, L
LohisalaattiG, M
Keskiviikko
RosepippuriporsastaG, L
Kermainen kalakeittoG, L
Vegaani chili con alubiaG, M
PuolukkarahkaG, L
Torstai
Tomaattinen kebabkastike ja riisiäG, M
Kasvis-kikhernetagineG, M
Hernekeitto ja pannukakku hillolla ja kermallaL
Soija-hernekeitto, pannukakku, hilloa ja kermavaahtoL
Pannukakku, kerma ja hilloL
TonnikalasalaattiG, M
Perjantai
Jauhelihamureke ja aurajuustokastikeG, L
KasvistortillaM
Purjo-porkkanasosekeittoG, L
AppelssiinirahkaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.