Lounas 08.01.-14.01.

Maanantai
Broileripyörykät, boom mojo salsaG, L
Falafel-pyörykät tomaattikastikkeessaG, M
KinkkusalaattiG, M
Tiistai
Nakit, ruskea kastikeG, L
Linssi-munakoiso kormaG, L
LohisalaattiG, M
Keskiviikko
Smetanainen lihapataG, L
Kasvispihvit, minttujugurttiG, L
BroilerisalaattiG, M
Torstai
Paneroitu kampela, tartarL
Hernekeitto, pannukakku+hillo+kerma
Vegaani Punajuuri-soijavuokaG, M
HalloumisalaattiG, VL
Perjantai
Broilerinugetit, currymajoneesiL
Vegaani kasvis-kikherne tagineG, M
Broileri-caesarsalaattiL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.