Lounas 12.02.-18.02.

Maanantai
Metsästäjän mureketta, sienikastike G, L
Broileria Tikka Masala ja täysjyväriisiäG, L
vegaani Vege-puikot, linssi-tartar-kastiketta ja täysjyväriisiäM
Feta salaattiG
Tiistai
PyttipannuG, M
Hernekeitto VL
vegaani Falafel pyörykät, hapanimelä tomaattirelish ja riisiG, M
LohisalaattiG, M
Keskiviikko
Smetanainen lihapataG, L
Sitruuna-timjamikalaa G, M
vegaani Soija - KasvisWokG, M
Rosmariini maustettua kalkkunasalaattiaG, M
Torstai
Kaalilaatikkoa ja puolukkahilloaG, M
Mausteinen lihakeittoG, M
vegaani Tomaatti - TofupastaM
TonnikalasalaattiG, M
Perjantai
Vihreä curry porsaanlihasta G, M
TeXMeX UunimakkaraG, L
vegaani Bataattia ja lehtikaalia pähkinäkastikkeessaG, M
KinkkusalaattiG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.