Lounas 12.03.-18.03.

Maanantai
MakkarastroganoffiaG, M
Jauhelihapihvit, pippurikastiketta ja keitettyä perunaaM
VEGAANI Soija-kasviswok M
KinkkusalaattiG, M
Tiistai
Pasta ArrabiattaM
Kalapyörykät, sweet and sour kastiketta ja keitettyä perunaaG, M
VEGAANI Kasvis arrabiattaM
LohisalaattiG, M
Keskiviikko
Kermainen kahden kalan keittoG, L
Sitruunainen broilerikastike G, L
Punajuuripihvit, persilja-soijajogurttikastiketta G, VL
Kylmäsavu tofu salaattiG, M
Torstai
Rapea kalapala, tartarkastikeL
Hernekeitto, pannukakku+hillo+kermaL
VEGAANI Kasvispyöryköitä mango-kookoskastikkeessaG, M
kana caesar salaattiVL
Perjantai
Riistapataa G, L
BroilerlasagnetteL
VEGAANI Intialainen linssipataG, M
TonnikalasalaattiG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.