Lounas 16.04.-22.04.

Maanantai
Wallenbergin kalapihvi, sitruuna-tillikastiketta L
Chili con CarneG, M
Kasvis-tofutäytteiset tortillatM
Feta salaattiG, VL
Tiistai
Maustettuja lihapullia tomaattisessa kastikkeessaG, L
vegaani Aurinkokuivattutomaatti - soijakastike M
LohisalaattiG, M
Keskiviikko
Pasta RomanaL
Kaalikääryleitä, ruskeakermakastike G, VL
vegaani Chili Con alubia kikherneestäG, M
Tex-Mex salaattiG, M
Torstai
Kermainen kebab pyttipannuG, L
Hernekeitto, letut+hillo+kermaL
Vegaani Marokkolainen kikhernepihvi ja papu-salsaaG, M
TonnikalasalaattiG, M
Perjantai
Wasabilla maustettua porsaanliha-kasvispataa L
Uunikalaa ja sitruuna-chilikastikettaG, L
Vegaani punajuuri-soijavuokaG, M
MozzarellasalaattiG, VL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.