Lounas 11.02.-17.02.

Maanantai
Kalapyöryköitä, sitruuna-tillikastikettaL
Kashmir chickencurry G, L
vegaani Bataattia ja lehtikaalia pähkinäkastikkeessaG, M
Feta salaattiG, VL
Tiistai
Lihapullat kermakastikkeessaL
Vegaani Soijabolognesekastiketta ja pastaaM
LohisalaattiG, M
Keskiviikko
Tomaatti-kebabkastike ja riisiäG, M
Vegaani Thai kasvis- pähkinä curry ja riisiäG, M
Coctail lihapullasalaattiG, M
Torstai
JauhelihalasagneL
Hernekeitto, pannukakku+hillo+kermaL
Vegaani Vegepuikot ja vegaani sitruuna-soijajogurttiM
TonnikalasalaattiG, M
Perjantai
Tomaattinen tonnikalakastikeG, M
Vegaani punajuuri-sojavuokaM
MozzarellasalaattiG, VL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.