Lounas 18.03.-24.03.

Maanantai
Wallenbergin kalapihvi, tar tar kastiketta L
Chili con CarneG, M
Kasvis-tofutäytteiset tortillatM
Feta salaattiG, VL
Tiistai
Jauhelihapihvi, chilimajoneesi
Vegaani aurikokuivattu tomaatti-soijakastikeG, M
KanasalaattiG, M
Keskiviikko
Juustoinen broileripata ja riisiG, L
Couscous-kasvispihvi, sitruunainen soijajogurttikastike ja riisiM
KinkkusalaattiG, M
Torstai
Kermainen kebab pyttipannuG, L
Hernekeitto, pannukakku+hillo+kermaL
Vegaani Marokkolainen kikhernepihvi ja papu-salsaaG, M
TonnikalasalaattiG, M
Perjantai
ÄyriäispaellaG, M
Vegaani punajuuri-sojavuokaG, M
MozzarellasalaattiG, VL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.