Lounas 13.05.-19.05.

Maanantai
Juustoinen broilerpataG, L
Falafel pyörykät tomaattikastikkeessaM
FetasalaattiG, L
Tiistai
Paneroitu kampelaleike ja sitruunakastikeL
Aurinko kuivattu tomaatti-pastakastikeM
KalkkunasalaattiG, M
Keskiviikko
Tomaattinen kebabkastike ja riisiG, M
Vegaani: Chili sin carne nyhtökaurastaG, M
Torstai
Jauhelihamureke, ruskea kastike ja keitetyt perunatG
Hernekeitto, pannukakku+hillo+kermaL
Vegaani linssi-munakoisokorma ja riisiG, M
TonnikalasalaattiG, M
Perjantai
Broilerin koipireisi, chili-aiolimajoneesi ja riisiG, M
Vegaani kasvispaella savustetusta tofustaG, M
MozzarellasalaattiG, VL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.