Lounas 12.03.-18.03.

Maanantai
Chili con carnea ja täysjyväriisiäG, M
KasvispaellaG, M
Paprika-tuorejuustokeittoaG, L
Tiistai
Broileria sweet and sour ja täysjyväriisiäG, M
Falafel-pyörykät tomaattikastikkeessa ja täysjyväriisiäG, M
JuuressosekeittoaG, L
Keskiviikko
Lohi-pennevuokaaL
Chili sin carnea ja täysjyväriisiäG, M
Tomaatti-vuohenjuustokeittoaG, L
Torstai
BroilerikiusaustaG, L
Kasvismunakasrulla
NakkikeittoaG, M
Perjantai
Jauhelihamureketta, sipulikastiketta ja keitettyä perunaaG, L
Vuohenjuusto-papupastaa
Juustoista kasviskeittoaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.