Lounas 15.04.-21.04.

Maanantai
Mausteista makkarapataa ja keitettyä perunaaG, M
Soija-kasviswokkia ja täysjyväriisiäG, M
Kookos-broilerikeittoaG, M
Tiistai
BroilerilasagnetteaL
Nyhtökaura-kaalilaatikkoaL
PalsternakkasosekeittoaG, L
Keskiviikko
Jauhelihapihvit ja perunamuusiaG, M
Vihanneksia ja papuja hapanimeläkastikkeessa ja täysjyväriisiäG, M
LohikeittoaG, L
Torstai
Broileria sweet&sour ja täysjyväriisiä
KasvislasagneaM
Perjantai
Mukavaa pääsiäistä!

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.