Lounas 12.02.-18.02.

Maanantai
Broileria Tikka masala ja riisiäG, L
Vege-puikot ja linssi-tartar-kastikettaM
FetasalaattiaG, L
Subway: Kana fajita
Metsäsätäjänmureke ja sienikastikettaL
Tiistai
PyttipannuaG, L
Hernekeitto ja pannukakkuaG, M
Falafelpyörykät hapanimelä-tomaattikastiikkeessaM
Subway: Tonnikala
Kasvishernekeitto G, M
Keskiviikko
Smetanainen lihapata ja keitettyä perunaaG, L
Sitruuna-Timjamikalaa ja riisiäL
Subway: Kananrinta
Soija-Kasvis wokkiM
Torstai
Kaalilaatikko ja puolukkahilloaM
Mausteinen lihakeittoG, M
Tomaatti-TofupastaM
FetasalaattiG
Subway: Italian B.M.T
Perjantai
TexMex Uunimakkara, ruskea kastike ja perunaaG, M
Porsaan currykastike ja riisiäG, M
Bataattia ja lehtikaaliaG, M
Subway: Vegepihvi

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.