Lounas 12.03.-18.03.

Maanantai
Makkarastroganoffia ja perunaaG, M
Jauhelihapihvejä, pippurikastiketta ja perunaaM
Soija-kasviswokkia ja nuudeliaM
HernesosekeittoaG, L
Tiistai
Pasta Arrabiatta lihallaL
Kalapyöryköitä, sweet & sour kastiketta ja perunaaG, M
Kasvis ArrabiattaM
Subway: Tonnikala
GraavilohisalaattiaG, M
Keskiviikko
Kermainen kalakeittoG, L
Sitruunainen broilerkastike ja riisiäG, L
Kasvispihvejä ja persilja-soijajogurttikastikeM
TofusalaattiaG, M
Subway: Kananrinta
Torstai
Rapea kalapala, tartar-kastiketta ja perunaaL
Hernekeittoa M,G pannukakkua, hilloa jakermavaahtoa
Kasvispyöryköitä mango-kookokastikkeessa ja riisiäG, M
Kasvishernekeittoa M,G pannukakkua, hilloa jakermavaahtoa
Subway:Italian B.M.T.
Broileri Caesar-salaattiL
Perjantai
Riistapataa ja perunoitaG, L
BroilerlasagnetteL
Intialainen linssi-kasvishöystö ja riisiäG, M
Subway: Vegepihvi
TonnikalasalaattiaG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.