Lounas 16.04.-22.04.

Maanantai
Wallenbergin kalapihvi, sitruunakastiketta ja perunaa
Chili con carnea ja riisiäG, M
Kasvis-soijatäytteiset tortillatM
FetajuustosalaattiaG, L
Subway: Kana fajita
Tiistai
Tom Kha Gai kanakeittoaM
Maustettuja lihapullia tomaattikastikkeessa ja riisiäG, M
Aurinkokuivattutomaatti pastakastikettaM
Subway: Tonnikala
Keskiviikko
Pasta RomanaL
Kaalikääryleitä, ruskeakermakastike ja perunaaG, L
Chili con alubia kikherneistäG, M
Subway: Kananrinta
Torstai
Kermaista kebab pyttipannuaG, L
Hernekeittoa M,G , pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa
Marokkolainen kikhernepihvi ja papu-salsaaG, M
Kasvishernekeittoa, pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa
Subway:Italian B.M.T.
Perjantai
Wasapilla maustettua porsaanliha- juurespataa ja perunaaG, M
Uunikalaa ja sitruuna-chilikastikettaG, M
Herkkusieni-härkäpapulasagnetteaM
Subway: Vegepihvi

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.