Lounas 14.05.-20.05.

Maanantai
Broilerpyörykät, boom mojo salsa ja riisiM
Lohi-pennevuokaL
Soija-pähkinä ratatoulle ja riisiG, M
MaalaissalaattiG, M
Tiistai
Jauhelihapihvit, pippurikastike ja keitetyt perunat
Kookos-broilerkeittoG, M
Linssi-munakoiso kormaG, M
Keskiviikko
Paneroitu kampelaleike, tartarkastike ja keitetyt perunatL
Rosepippurinen possupata ja riisiäG, L
Kasvispihvejä, minttujogurtti ja keitetyt perunatG, L
BroilersalaattiG, M
Torstai
Lihapyörykät mausteisessa tomaattikastikkeessa, riisiäG, M
Hernekeittoa M,G, pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
Vegaanipyörykät tomaattikastikkeessaG, M
Kasvis-hernekeitto M,G, pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa
Perjantai
Sitruunabroileria ja riisiäG, L
Tomaattisilakoita ja keitetyt perunatG, M
Kasvis-kikhernetagine ja riisiG, M
Broiler-caesarsalaattiL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.