Lounas 08.10.-14.10.

Maanantai
Makkarastrganoffia ja perunaaG, M
Soija-Kasviswokkia ja riisiäM
Lindströminpihvejä, kermaista sipulikastiketta ja perunaaG, L
HernesosekeittoaG, L
Tiistai
Jauheliha-spagettivuokaL
Kikiherne-kasvis curry ja riisiäG, M
Kalapyöryköitä, sweet & sour kastiketta ja perunaaG, M
Juustoinen yrtti-kasviskeittoG, L
Keskiviikko
Sitruunainen broilerikastike ja riisiäG, L
Kanttarelli-härkäpapulasagnetteM
Kermainen lohikeittoG, L
Kermainen parsakaalisosekeittoG, L
Torstai
Pariloitua bratwurstia, ruskeakastike ja perunaaG, L
Kasvispyöryköitä Mango-KookoskastikkeessaM
Hernekeittoa M,G, pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
Kasvishernekeittoa M,G, pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
Perjantai
Smetanainen lihapata ja riisiäG, L
Intialainen linssi-Kasvishöystö ja riisiäG, M
BroilerilasagnetteL
HerkkusienikeittoG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.