Lounas 11.02.-17.02.

Maanantai
Kalapyöryköitä, sitruuna-tillikastiketta ja perunaaG, L
Kashmir curry kanaa ja riisiäG, M
Bataattia ja lehtikaalia pähkinäkastikkeessaG, M
Tomaatti-vuohenjuustokeittoG, L
Subway: Spicy Italian
Tiistai
Lihapullat kermakastikkeessa ja perunaaL
NakkikeittoaG, M
Soijabolognesekastiketta ja pastaaM
Juustoinen kukkakaalikeittoG, L
Keskiviikko
Tomaatti-kebabkastike ja riisiäG, M
Thai kasvis- pähkinä curry ja riisiäG, M
BataattisosekeittoG, L
Subway: Italian B.M.T
Juustoinen kanapuikko ja chili-majoneesiaL
Torstai
JauhelihalasagnetteaL
Vegepuikko, sitruuna-soijajogurttikastike ja riisiäM
Hernekeittoa M,G, pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
Kasvishernekeittoa M,G pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
Subway: Kalkkuna
Perjantai
Riistakäristystä ja keitettyjä perunoitaG, M
Tomaattinen tonnikalakastike ja pastaaM
KasvismoussakaG, M
Paahdettu paprikakeittoG, L
Subway: Kasvispihvi

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.