Lounas 15.04.-21.04.

Maanantai
Uunimakkaraa tomaattisella juustokuorutteella ja perunasosettaG, L
Provencen broileripataa ja riisiäG, L
Tofu-kookoswokkia ja riisiäG, M
BataattisosekeittoaG, L
Subway: Spicy Italian
Tiistai
Punasipulihärkää ja keitettyjä perunoitaG, M
Mantelikalaa, sitruuna-kermaviilikastiketta ja perunaaL
Linssi-munakoisokorma ja riisiäG, M
Parsakaali-parmesankeittoG
Subway: Kananrinta
Keskiviikko
Lammaspyöryköitä minttukastikkeessa ja kermaperunoitaL
BroilerilasagnetteL
Kikherne-kasviscurry ja riisiäG, M
PalsternakkasosekeittoaG, L
Subway: Italian B.M.T
Torstai
Kievin kanaa, yrtti-tomaattikastiketta ja riisiä
Kermainen kalakeitto
Kasvispyöryköitä mango-kookoskastikkeessaG, M
Subway: Kalkkuna
Perjantai
Ravintolamme on suljettu! Hyvää Pääsiäistä!

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.