Lounas 13.05.-19.05.

Maanantai
Juustoinen broilerpata ja riisiäG, VL
Falafel-pyörykät tomaattikastikkeessa ja riisiäM
Kermainen parsakaalikeittoG, L
Subway: Spicy Italian
Tiistai
JauhelihakeittoaG, M
Paneroitu kampelaleike, sitruunakastiketta ja perunaaL
Aurinkokuivattutomaatti pastakastikettaM
JuuressosekeittoG, L
Subway: Kananrinta
Keskiviikko
Tomaattinen kebabkastike ja riisiäG, M
BroilerikiusaustaG, L
Chili sin carne nyhtökaurasta ja riisiäG, M
Subway:Italian B.M.T
Paprika-tuorejuustokeittoG, VL
Torstai
Jauhelihamureketta, ruskeakastike ja perunaaG, L
Linssi-munakoisokorma ja riisiäG, M
Hernekeittoa M,G , pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloaG, L
Kasvishernekeittoa M,G, pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloaM
Subway: Kalkkuna
Perjantai
Tomaattisilakoita ja perunaaG, M
Broilerinkoipi, chili-aiolia ja riisiäG, M
Paellaa savustetusta tofustaG, M
Pinaattikeittoa ja kananmunaaL
Subway: Vegepihvi

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.