Lounas 10.06.-16.06.

Maanantai
Broilerin koipinuijat ja curry-majoneesiG, L
Jauhelihakastike G, M
Vegaani Soija-kasviswok ja riisiM
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoG, L
Tiistai
Keitetyt nakit ja perunamuusiL
Kalapyörykät ja tartarkastike G, L
Vegaani Intialainen linssi-kasvishöystöG, M
PorkkanasosekeittoG, L
Keskiviikko
Juustoinen broiler-juurespata ja riisiG, L
Couscous kasvispihvi ja sitruunainen soijakastikeL
HerkkusienikeittoL
Torstai
Tomaattinen kebabkastike ja riisiäG, M
Hernekeitto M,G ja pannukakku hillolla ja kermalla
Vegaani Kasvis-kikhernetagineG, M
Soija-hernekeitto M,G, pannukakku, hilloa ja kermavaahto
Perjantai
Juustoinen riistapata, keitettyä perunaa ja puolukkahilloaG, L
Vegaani Punajuuri-soijavuoka ja riisiäM
AurajuustokeittoG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.