Lounas 07.10.-13.10.

Maanantai
Kinkku-pekonikiusausG, L
Provensen broileripataG, M
Vegaani Tofu-kookos wokkiG, M
BataattisosekeittoG, L
Subway: Spicy Italian
Tiistai
Mausteinen tomaatti-kebabkastike ja valkosipulikermaviilikastikeG, L
Kermainen lohikeittoG, L
Vegaani linssi-munakoisokormaG, M
Subway: kananrinta
Keskiviikko
Juustokuorrutettu Uunimakkara ja ruskea kastikeG, L
JauhelihalasagnetteL
Vegaani Kikherne-kasviscurryG, M
PalsternakkasosekeittoG, L
Subway: Italian B.M.T
Torstai
Lihapyöryköitä, ruskea kermakastike ja keitettyä perunaaG, L
Hernekeitto M,G, pannukakku, kermavaahto ja hillo
Vegaani pyöryköitä mangokastikkeessaM
Kasvishernekeitto(Vegaani)G, M
Subway: kalkkuna
Perjantai
Kalapuikot ja tartar kastikettaL
TexMex jauhelihakastike ja riisiäG, L
Vegaani Kasvis-KikhernetagineG, M
Purjo-perunasosekeittoaG, L
Subway: Kasvispihvi

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.