Lounas 08.10.-14.10.

Maanantai
Jauhelihakastiketta keitetyllä perunallaG, L
Vegaanipyöryköitä tomaattikastikkeessaM
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoaG
Tiistai
Kala Tikka masala riisilläG, M
Vegetable JalfreziG, M
JuuressosekeittoaG, L
Keskiviikko
Kofta dopiaza Maustettuja lihapullia riisillä
Vegaani Dal linssicurryG, M
ParsakeittoaL
Torstai
Pasta Arrabiata M
Parsakaali pinaattipihvi, kermaviilikastikettaL
Paprika-tuorejuustokeittoaG, L
Perjantai
Paneroitu kampelaleike, tillikastiketta ja perunaaL
Chili sin carne mifustaG, L
Juustoista kasviskeittoaL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.