Lounas 05.11.-11.11.

Maanantai
Pippurihärkää ja keitettyä perunaaG, L
Tomaattista peruna-papu-mozzarellavuokaaG, L
Kukkakaali-parsakaalikeittoaG, L
Tiistai
Rapea kalapala, tartarkastiketta ja perunaaL
Porkkanaohukaiset, linssikermaviilikastiketta
Linssi-nuudelikeittoaM
Keskiviikko
Jauheliha chili con carne riisilläG, M
Parsakaali mifumunakasG
Bataatti-palsternakkasosekeittoaG, L
Torstai
Tomaattinen kebabkastike ja riisiäG, M
Falafel tsatsikilla ja riisiäL
HerkkusienikeittoaG, L
Perjantai
Jauhelihapihvi,kermainen pippurikastike, keitettyä perunaaL
Bataatti ja lehtikaaliaG, M
BroilerpatonkiM

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.