Lounas 26.08.-01.09.

Maanantai
Rukiinen silakkamurekepihvi, sitruunakastiketta ja keitettyjä perunoitaL
vegaani- Juures-soija Burgundia ja täysjyväriisiäG, M
Kukkakaali-parsakaalisosekeittoaG, M
MarjajogurttiaG, L
Tiistai
Lihapyöryköitä ruskeakastikkeessa jakeitettyä perunaaM
vegaani - Kikherne-juurespataa ja paahdettua vehnääM
Linssi-nuudelikeittoaM
SuklaakiisseliäG, L
Keskiviikko
Kalkkunakastiketta ja täysjyväpastaaL
vegaani - Soija-pähkinä ratatouille ja täysjyväriisiäG, M
Bataatti-palsternakkasosekeittoa paahdetulla härkäpapurouheellaG, M
MustikkarahkaaG, L
Torstai
Broilerin koivet, pestomajoneesia ja täysjyväriisiäG, M
vegaani - Soija-pastavuokaaM
HerkkusienikeittoaL
Kookos-ananasmousseaG
Perjantai
Paneroitu kampela, ruoho-sipulikermaviiliä ja keitettyä perunaaL
vegaani - Marokon kasvispihvit, papu-tomaattisalsaa ja härkäpapuriisiäG, M
FenkolisosekeittoaG, M
Mustaherukkaa-vaniljakerroskiisseliäG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.