Lounas 21.01.-27.01.

Maanantai
Pikkulihapullia aurinkotomaattikastikkeessa, spagettia ja parmesanjuustoaL
Koskenlaskijan silakat, perunoita ja vihanneksiaG, L
Kasvisborssikeittoa, smetanaaG, L
Sitruuna-salmiakkirahkaaG, L
Tiistai
Kampelaleike, kermaviilikastiketta, perunoita ja vihanneksiaL
Soija-kasviswok (Vegaani) ja riisiäG, M
Mausteista lihakeittoaG, M
Vaniljakiisseliä ja hilloaG, L
Keskiviikko
Tandoorin porsasta, riisiä ja vihanneksiaG, L
Vuohenjuusto-aurinkotomaattiröstit, tzazikikastikettaG, VL
KalkkunakeittoaG, L
AppelsiiniriisiäG, L
Torstai
Broilerimureke-quinoapihvit, lämpimiä vihanneksia ja kevätsipulikastikettaL
Pastaa Arrabiatta ja parmesanjuustoaL
Inkivääri-porkkanasosekeittoaG, L
LattevanukastaG, L
Perjantai
TonnikalalasagneaL
Kasvis kevätkääryleitä, sweet & sour kastiketta ja jasmineriisiä
SiskonmakkarakeittoaG, M
HedelmäsalaattiaG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.