Lounas 21.01.-27.01.

Maanantai
Pasta Arrabiataa ja kasviksiaM
Kaalikääryleitä, ruskeakastiketta, perunaa ja puolukkasurvostaG, L
PunajuurisosekeittoaG, L
Brie- juustoa tai Marinoituja lihapyöryköitä
KarpalorahkaaG, L
Tiistai
Tuorejuustolla täytettyä lihamureketta, pippuri- kermakastiketta ja kasviksiaG, L
Kasvispihvejä ja yrtti- kermaviiliäG, L
Tomaattinen kalakeittoaG, L
Raejuustoa tai Marinoitua kalkkunaa
Kaura-omenapaistostaVL
Keskiviikko
Broileria marengolaiseen tapaan ja riisiäG, M
Tofu-ratatouilleaG, M
BataattisosekeittoaG, L
Fetaa tai Pulled Pork
MustaherukkarahkaaG, L
Torstai
Pekoni-lihapataa ja lämpimiä kasviksiaG, L
Lohilaatikkoa ja tilli-voisulaa G, L
Kukkakaali-sosekeittoa ja pähkinä-pecorinoaG, L
Paistettua vegejuustoa tai Kylmäsavukirjolohta
MansikkavispipuuroaL
Perjantai
Kahmiri Lammascurrya, bombayn perunaa ja jogurttiaG, L
Kikherne-kasviscurrya, basmatisiiriä ja jogurttiaG, L
Parsakaali-parmesankeittoaG, VL
Saunapalvikinkkua tai Juustoa
MangolassiaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.