Lounas 22.04.-28.04.

Maanantai
Pääsiäinen
Tiistai
Kievin kanaa, tomaattikastiketta, riisiä ja lämpimiä kasviksiaVL
Vuohenjuustopastaa ja rucolaaVL
KalakeittoaG, L
BBQ pyöryköitä tai juustoa
MustikkarahkaaL
Keskiviikko
Jauhelihapihvi, pippurikastiketta, paahdettua perunaa ja lämpimiä kasviksiaL
Kasvis-nyhtökauratortillat, kasvisriisiä ja salsaaM
Juustoista savuriistakeittoaG, L
Savukalaa tai juustoa
Mustaherukkakiisseliä ja kermavaahtoaG, L
Torstai
Appelsiini-chiliturskaa, perunaa ja lämpimiä kasviksiaG, VL
Smetana-lihapataa, riisiä ja lämpimiä kasviksiaG, L
Kasvis-papukroketteja, perunaa ja soijajogurttikastikettaG, M
Paahdettua paprikakeittoaG, L
Broileria tai juustoa
HedelmäjogurttiaG, L
Perjantai
Savulohi-munakasrullaa ja punajuurisalaattiaL
Chicken Gumbo, riisiä ja grillattua maissiaG, M
Kasvis-munakasrullaaL
Inkivääri-porkkanasosekeittoaG, L
Kylmäsavulohta tai juustoa
AprikoosiriisiäG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.